Lankmoed in het Kort - Ik (hartje) vrouwen

Een titel zegt soms meer dan 250 woorden!! Want ondanks de intense inspanningen die door actiegroepen wereldwijd al jarenlang geleverd worden, bestaan er helaas nog steeds veel vooroordelen over vrouwen.

Er wordt nog te vaak en te snel gezegd dat vrouwen bijvoorbeeld niet zo goed met de auto kunnen rijden, of vaker het slachtoffer zijn van vooroordelen, ...

Dat is niet zo!  Dat zijn vooroordelen!

Gelukkig is de gendergelijkheid de laatste jaren sterk toegenomen en zijn er tegenwoordig ook al veel vooroordelen over mannen. Van mannen wordt dan bijvoorbeeld vaak beweerd dat ze vinden dat vrouwen niet zo goed met de auto kunnen rijden, of dat ze vinden dat vrouwen vaker het slachtoffer zijn van vooroordelen, ...  

Dat is niet zo! Dat zijn vooroordelen!

Dat soort hardnekkige, foute beweringen kan je alleen de kop indrukken door staalhard actie te voeren voor de waarheid en de dingen helder en duidelijk te benoemen zoals ze zijn!  Daarom wil ik dit forum toch even gebruiken om in alle ernst, als man, en met de hand op het hart te zeggen dat het een vooroordeel is dat mannen zouden vinden dat vrouwen vaker het slachtoffer zijn van vooroordelen! 

Dat is dus niet zo, dat is gewoon zo!

En over dat autorijden, ach, ... weet je, ... Ik ben niet iemand die overal z’n mening over moet hebben, dus dat laat ik even in het midden!  Er zijn trouwens ook dingen waar vrouwen gewoon veel beter in zijn! Denk bijvoorbeeld maar aan Europese Aanrijdingsformulieren invullen!

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.